CREACIÓ D’APLICACIONS PERSONALITZADES
PER A CADA NECESSITAT

COM TREBALLEM LES NOSTRES APLICACIONS

Desenvolupem tot tipus d'aplicacions per a PC i dispositius mòbils en qualsevol plataforma, ja sigui nativa: IOS, Android, o web App basada en HTML5 i Css3

DISSENY DE L'APLICACIÓ


Un disseny personalitzat i únic, seguint l’estil i els colors de la seva empresa, marca o be els desitjats. A més serà assessorat en tot moment amb l’objectiu d’explotar tot el potencial de la seva aplicació.  Els nostres dissenys s’adapten a la perfecció a totes les mesures dels dispositius. 
• iPad i iPhone amb iOS. 
• Totes les resolucions amb Android.

PROGRAMACIÓ APLICACIÓ


El desenvolupament de la app serà portat a terme per l’equip de programació. Es realitzarà amb la màxima rigorositat per garantir la seguretat de les seves dades.  Treballem amb els estàndards més moderns de cada sistema operatiu pel correcte funcionament en totes les versions.

APP STORE - GOOGLE PLAY


Nosaltres ens fem càrrec de tots els aspectes, des de la inserció de la app per ser comprada o descarregada per usuaris, l’edició de les imatges que es mostraran i el plantejament dels texts a mostrar.  Un cop realitzada la primera tasca ens dediquem a l’administració i revisió periòdica de l’aplicació, així com l’estudi de les estadístiques.

INTERNACIONALITZACIÓ I NOUS MERCATS


Pot realitzar la seva app en tots els idiomes que desitgi. En el cas que només vulgui un idioma ho deixem tot preparat per afegir-ne més en un futur.  També oferim servei de traducció si és necessari.

Estem al teu costat en cada fase del projecte

El nostre equip de professionals oferirà tota la seva experiència per la realització del projecte. 

CONTACTE

666229164

info@softwaregirona.com

Ctra. de Sils, 39
Santa Coloma de Farners